Nyrkki – Kehässä Robert Helenius

Kirjailija: Tuomas Kyrö Lukija: Tuomas Kyrö

Elämäkerrat
Tieto
Urheilu
Treeni

Nyrkki voi tehdä ihmisestä ikonin. Robert Heleniuksen tarina Porvoosta Brooklyniin. Nyrkki on valtaa. Nyrkki takoo vastustajan nenän halki, sisäelimet vaihtoon ja omat olkapäät murusiksi. Nyrkki tuo miljoonan ja vie miljoonan. Oma nyrkki voi olla omistajansa suurin vihollinen. Vastustajan nyrkki on este matkalla tavoitteeseen. Maailmanmestaruuteen. Robert Heleniukselle nyrkki on ollut ainoa ja tärkein työväline kahden vuosikymmenen ajan. Se on kuljettanut häntä ympäri maailmaa, voittoihin, tappioihin. Kurjille saleille Itä-Euroopassa, venäläisen oligarkin kartanoon Moskovan liepeille, pahimman vastustajan harjoitusleirille Alabamaan. Kirkkaisiin valoihin Las Vegasiin ja New Yorkin Brooklyniin. Tuomas Kyrö perehtyi nyrkkeilijän mielenmaisemaan ja karuun ammattiin niin Ahvenanmaan harjoitussalilla kuin Brooklynin Barclays Centerissä. He puhuivat urasta ja arjesta, tavoitteista ja valinnoista, unelmista ja niiden hinnasta. Syntyi kirja, jossa nähdään sekä porvoolaislähtöinen Robbe että The Nordic Nightmare. Tuomas Kyrö on kirjailija, jonka teoksissa ja elämässä urheilu on aina läsnä. Kun Kyrö kirjoitti Urheilukirjassa (2011) nyrkkeilystä, että ”Robert Helenius saattaa astua vielä suuremman askeleen”, kipinä jäi kytemään. Syntyi kirja peräänantamattoman urheilijan pitkästä matkasta.

Mistä äänikirjan Nyrkki – Kehässä Robert Helenius löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Nyrkki – Kehässä Robert Helenius
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Nyrkki – Kehässä Robert Helenius ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Nyrkki – Kehässä Robert Helenius ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot